VMG
Beiratkozás PDF Nyomtatás E-mail
Beiskolázás – Szegő Gábor Általános Iskola

Középfokú iskolai beiratkozás

 

ELOLVASOM A TÁJÉKOZTATÓT

 


 
Művészeti iskola 2020-2021 PDF Nyomtatás E-mail
 Clipart gyerekek Stock vektorok, Clipart gyerekek Jogdíjmentes ...


Művészeti iskola

beiratkozás


Tisztelt Szülők!

 

A 2020/2021. tanévtől kezdve az alapfokú művészeti oktatást iskolánkban a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola látja el.

 

Az induló képzéseket a pedagógusok továbbra is helyben tartják. A jelentkezéseket 2020.06.19-26. között a mellékelt jelentkezési lapokon és díjkedvezmény iránti kérelemmel leadhatják a Gazdasági irodában. Szeptemberben folytatódik a beiratkozás, de aki teheti, jelezze szándékát már most.

 

Induló csoportok:

 

Alsós színjáték-Czékmánné Ujfalusi Judit

Felsős színjáték-Galambos Valéria

Furulya-Jónás-Balanek Vivien

Zongora-Tóka Szabolcs

Társastánc

 Jelentkezési lap 2020/2021  pdfle
Térítési / tandíj kedvezmény iránti kérelem  pdfle

 
Ballagás 2020 PDF Nyomtatás E-mail
Ballagás 2016 | Historia Hangvilla

Egy különleges búcsúzás…


A 2019/2020-as tanév érettségi vizsgákat lezáró időszaka sem telt el a kápolnásnyéki vörösmartys hagyományok ápolásának mellőzésével a rendkívüli járványhelyzet dacára sem. Végzőseink két külön időpontban ugyan, de a településközpontban elültették a rózsatöveket, családias körben átvették a felnőttkor küszöbét jelző érettségi bizonyítványokat, közösségi tevékenységük elismeréseként emléklapot kaptak. Mint ahogyan már hosszú évek óta, idén is az Obsit gondolatvilágával búcsúzott a község a hosszú útra induló gimnazistáitól. A polgármesteri ösztöndíjas, kiváló diákok névsora idén a következő: Csepke Klaudia, Reizer Anita, Tőke Szonja Dorottya 12.b osztályos tanulók és Szilágyi Dóra és Pénzes Ádám Zsolt 12.a osztályos tanulók. Az elismerés tehetség, a kiválóság elismerését, a felsőfokú tanulmányok megkezdését hivatott szolgálni.

Új hagyományként az iskola udvarán két fát ültettek el tanulóink a jövő generációinak. Egy platán és egy szelídgesztenye hirdeti majd hosszú évtizedeken át a 2020-ban Kápolnásnyéken érettségiző diákság emlékezetét.

Molnár Sándor

 

Képek a 12. b ballagásáról

 

Képek a 12.a ballagásáról


 

 
SIKER!!! PDF Nyomtatás E-mail
 1 s

Kápolnásnyéki siker!


A „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” címet azok a diákok és hallgatók nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak.

 

Az elismerést olyan diákok kaphatják meg, akik - korcsoporttól függően a 2018/2019-es tanévben 4,8-as, 4,7-es átlagot értek el, emellett sportáguk országos bajnokságán, diákolimpiáján vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019" címet idei évben Nemes Réka (9.b) és Gaál Liliána (8.a) tanulóink nyerték el.

Réka 2016 óta korosztályos válogatott, 11-szeres Magyar Bajnok, Olimpiai Reménységek Versenyén az elmúlt évben egyéni számban egy arany- és egy ezüstérmet szerzett Pozsonyban, a magyar csapatnak. Liliána 2017 óta korosztályos válogatott,10-szeres Magyar Bajnok. Mindketten példamutató alázattal viseltetnek a sportáguk, a kajak-kenu iránt.

 

Gratulálunk a kimagasló elismeréshez!!!!

GL s NR s

 
Tájékoztatás PDF Nyomtatás E-mail
Képtalálat a következőre: „violinkulcs” (mit Bildern ...

Tájékoztatás


Tájékoztatom Önöket, hogy a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolát érintő intézményátszervezést az oktatásért felelős államtitkár a VIII/3008-1/2020/KOZNEVINT iktatószámú döntési táblázatban az 565. sorszámon támogatta. Eszerint a 2020/2021. tanévtől az alapfokú művészeti oktatás kikerül az intézmény alapfeladatai közül. A feladatot a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI fogja ellátni, iskolánkban a telephelyük fog működni 


 
Erdélyi út Rákóczi nyomában PDF Nyomtatás E-mail
 Déva vára » KirándulásTippek

Erdélyi út Rákóczi nyomában


A BGA Zrt. támogatásával, a Határtalanul! hetedikeseknek pályázat segítségével iskolánk egy újabb csoportja utazhatott Erdélybe március elején.

ELOLVASOM

képek itt:

Király-hágó

Déva

Mádéfalva


 
Nemzeti Összetartozás Napja PDF Nyomtatás E-mail
Trianon 100

Nemzeti Összetartozás Napja,

június 4.

A Nemzeti Összetartozás napjára - mely egyúttal a 7.b osztály Határtalanul! témanapja is idén - a rendkívüli helyzetre való tekintettel egy video készült.

https://www.youtube.com/watch?v=vmHZr1Ejnwg

Így emlékezünk.

  Az emléknap megemlékezik a nemzet tragédiájáról, de az elsődleges célja nem a siránkozás és nem a gyűlöletkeltés, hanem tanúságtétel a magyarság összetartozása mellett. A határokon átívelő kulturális gyökereket, a közös nyelvet és a nemzeti érzést együtt őrizni mindannyiunk nemes feladata.

Hazádnak rendületlenűl

Légy híve, oh magyar ;

Bölcsőd az s majdan sírod is,

Mely ápol s eltakar.

 

A nagy világon e kivűl

Nincsen számodra hely ;

Áldjon vagy verjen sors keze :

Itt élned, halnod kell.

 

(Vörösmarty Mihály, 1836.)

Ma is aktuálisak e gondolatok. A haza a kezdet és a vég. Végigkísér életünk során. Ide köt múltunk, itt építhetjük jövőnket.

Az Országgyűlés 2010. évi 45. törvénye rendelkezik a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről:

„a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek, amelynek államhatárok feletti összetartozása valóság, és a magyarok önazonosságának meghatározó eleme.”

 

A Nemzeti Összetartozás Napja június 4-e. Hogy miért ez a nap?

 

1920. június 4-én a Magyar Királyság ezeréves területének mintegy kétharmadát elcsatolták. A Trianon előtti Magyarország több mint 18 milliós lakossága 7,6 millió főre esett vissza, és az elcsatolt területekkel együtt mintegy három és fél millió magyar ajkú ember került határainkon kívülre.


 
Adatvédelem PDF Nyomtatás E-mail
sztk

ÁLTALÁNOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

Székesfehérvári Tankerületi Központ

 

Az ÁLTALÁNOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ  itt olvasható:   pdfle


 
Ballagás - 2020 PDF Nyomtatás E-mail
lufik

B A L L A G Á S

2020

 

Sajnos a koronavírus megváltoztatott mindent, így az idei gimis ballagást is :)

Végzőseink azért elköszönnek egy kedves videóval.

Búcsúzunk tőletek mi is. Sikeres érettségit kívánunk nektek!

 

A videót a kamerára kattintva érhetitek el.

camera

 


 
Beiratkozás 2020-2021 PDF Nyomtatás E-mail

Óvodai beiratkozás a 2019/2020-es... - Bánhidai Szent Erzsébet ...

 
Az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő! 

 

Tekintettel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata alapján történik. 

 

TOVÁBB OLVASOM

Kérjük tekintsék meg az alábbi bemutatót!

 

 

Vass Jánosné                  nynap     Czékmánné Ujfalusi Judit 


 
További cikkeink...
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

Oldal 7 / 102