VMG
Tanoda - tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Szülők! 
Kedves Anyuka, Apuka!

 

Köszöntjük a 2017/2018-as Tanodai évünkben. 2017 szeptembertől kezdődő Tanodai programunk helyszíne megváltozott, a változtatással családias, gyermekközpontú helyszínt igyekeztünk kialakítani gyermekeinknek.

Tovább olvasom


 
Boldogság PDF Nyomtatás E-mail

 

Boldog Iskola

 Kedves Szülők, Diákjaink!

 

2017.október 5-én, Budapesten szakmai konferencián, és díjátadón vettünk részt, Gránitz-Pápai Judit kolléganőmmel, ahová iskolánk vezetősége delegált minket. Itt átvehettük a tanúsítványt, mi szerint ebben a tanévben Boldog Iskola vagyunk.

 A konferencián szerencsénk volt többek között Prof. Dr, Bagdy Emőkét is hallani. Ő köszönetét fejezte ki a programban részt vevő pedagógusoknak, hogy az oktatásnak ezt a lelki, mentálhigiénés oldalát is a szívükön viselik, és tesznek a tanulók lelki egészségéért!

Intézményünkben októbertől indulnak a boldogságórák!

Tizenöt osztályfőnök, illetve egy szaktanár kötelezte el magát a program mellett. Általuk közel ötszáz (!) nebuló ismerheti, és szerezheti meg a pozitív pszichológián nyugvó, egyetemes emberi értékeket hordozó tudást!

 

Bővebb információkat, a www.boldogsagora.hu, valamint a www.boldogsagprogram.hu oldalakon lehet olvasni! 

Szeretettel ajánlom a kedves Szülők figyelmébe is!

 

Czékmánné Ujfalusi Judit

osztályfőnöki munkaközösség vezető

 

Néhány kép a rendezvényről ITT


 
Konyha_2017_10 PDF Nyomtatás E-mail
food_06.jpg

A konyha hírei

ÉTKEZÉS BEFIZETÉSE  - OKTÓBER  HÓNAP
2017. október 11-12-én
07:00-15:00
az Iskolakonyha irodájában lehet.
iskola : 19 élelmezési nap,
Elfogadunk: ERZSÉBET- étkezési utalványt.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy az étkezési díj elmaradása, az étkezésből való kizárást vonhatja maga után!
Pótbefizetés: 2017. október 24-én, az ISKOLAKONYHA  irodájában, 07:00-15:00-ig.
 
Tisztelettel: Csepkéné Varga Zsuzsanna
élelmezésvezető

 
Budapesti kirándulás PDF Nyomtatás E-mail
sziklacim k

Budapesti kirándulás

Látogatás a Sziklakórház Atombunker Múzeumban

 

A kirándulás „A Szikla” Múzeumi Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. A pályázaton elnyert összeg 30 diák és 4 kísérő teljes költségét (utazás, ebéd, múzeumi belépő és korosztályhoz igazított tárlatvezetés) fedezte, így ingyenes program lehetett a diákoknak. Köszönjük a lehetőséget! www.sziklakorhaz.eu

Szente Milán 6.a osztályos tanuló élménybeszámolója mutatja be a programot.

 

ITT OLVASHATÓ

1715 k 1716 k 1719 k 1724 k

 


 
Minigolf PDF Nyomtatás E-mail

 

Nagyítás: katt a képre

Büszkék vagyunk Dórira!

Minigolf

 

Kuchta Dóra Lilla, iskolánk 5.b osztályos tanulója a magyar minigolf-válogatott tagjaként szeptember végén a Minigolf Világbajnokságon vett részt a Nin Zaton Holidays Resort területén, Horvátországban

Dóri remekül helytállt élete első világversenyén. Jó pályákat ütött, és a női mezőnyben tíz versenyzőt maga mögé utasítva 43. helyezést ért el. A felnőtt mezőny legfiatalabb tagjaként remekül szerepelt, és mindenki elismerően beszélt Róla.

 

További eredményes versenyzést, sok sikert kívánunk!

  Nagyítás: katt a képre!  

 
2017. szeptember 29. PDF Nyomtatás E-mail
0929cim kicsi

PÁKOZDI EMLÉKTÚRA

 

Már hagyománynak mondhatjuk a szeptember 29-i Pákozdi Emléktúrát - akadályversenyt, amelyen ki gyalogosan, ki kerékpárral vesz részt.

Pénteken zajlott az esemény mindannyiunk örömére. Jó feladatokkal találkozhattunk nyáriasan jó időben.

Szerensére komolyabb baleset, sérülés nem történt, mindenki sikeresen hazaérkezett.

Ügyesek voltak az állomásokat, feladatokat szervezők, vidám hangulatban telt a délelőtt.

Köszönet illeti valamennyi szervezőt, külön kiemelve az időjárás-felelőst!

 

IDE kattintva képeket láthattok a túráról.


 
Határtalanul PDF Nyomtatás E-mail

karpatalja.png

Nagyítás: katt a képre

Kirándulásunk Kárpátalján

A 10. A és 9. B osztály a Határtalanul! pályázat keretében 2017. 09.18-21 között Kárpátaljára látogatott. Erről a kirándulásról készítettünk egy rövid beszámolót, amelyet a nyílra kattintva olvashattok.

 down arrow

 

Szoták Anita, Nemes Anna 9. B osztályos tanulók

 

A kirándulás során blogot készítettünk, mely az

http://www.utazas-karpataljara.webnode.hu

címen érhető el. 


 
Karate PDF Nyomtatás E-mail

  szoro1-kicsi.jpg

Nagyobb méret: katt a képre!

FELHÍVÁS


SZÜLŐI ÉRTEKEZLET A SIKERES GYERMEKNEVELÉSÉRT!

szeretettel meghívom a kedves szülőket egy bemutatóval egybekötött előadásra, amely segítséget nyújt a mai  Y,Z  és ALFA generációk mindennapi nevelésében.

Mindenki szeretne sikeres lenni az iskolában, magánéletben, sportban, művészetben stb...Ehhez nyújt segítséget, javaslatokat, tanácsokat a program!

Várok minden érdeklődőt szeretettel a kápolnásnyéki iskola aulájában
2017. október 3-án 18 órától!

 

Shihan Rohonyi István

Kyokushin karate 5.Dan 

Kyusho Jitsu  2.Dan


 

 
Gólyatábor PDF Nyomtatás E-mail
 golya

A gólyatáborról

 Újabb két nagyszerű csapattal bővült iskolánk a 9. nyelvi osztály és a 9. A osztály által, melyek osztályfőnöke  Kerekesné Stumpf Sarolta és Kővölgyi Szilvia tanárnők.

 Rengeteg új élménnyel gazdagodtunk a gólyatábor 2 napja során. Ugyanis nem csak össze kellett fognia és együttes erővel küzdenie minden részvevőnek a feladatok közepette, de kreativitásukat is be kellett vetniük.

 Az első napon a gólyák feltérképezhették iskolánk adottságait a felsőbb éves diákok segítségével, és megismerkedtek az új osztályfőnökeikkel is. Kisebb, de annál komplikáltabb feladatok folyamán mutatták be mennyi mindenre képesek és milyen csodálatos papír hajókat tudnak alkotni. A versenyek alkalmával elrejtett dolgokat kellett keresniük, vagy éppen egy twister során teljesen kicsavarodniuk és különböző fura pózokban állniuk. Az akadályok legyőzése után és az elért célnak örülve vetették magukat az újabb kihívások elé.

 Művészi tudásukat nem csak egyszerűnek tűnő szelfi-készítéssel kellett bemutatniuk, hanem szerenádot is kellett írniuk. Bár a nap vége felé mindenki kellemesen elfáradt, mégis jó kedvel tértek haza. 

 A második napon a részvevők a vízen is összemérhették fizikai erejüket sárkányhajózás közben. Mindenki csónakba szállt és a dobosok és kormányzók bíztatásával, segítségével lavíroztak a tó vizén. Ezután egy számháború alkalmával kellett ügyességüket és leleményességüket bizonyítaniuk. A csapatok minden tagja küzdött az utolsó percig, hogy az adott játszmát megnyerjék. Egymást segítve indultak hadjáratokra, feltérképezésekre vagy csak szerencsét próbálni a játék lefolyása alatt. 

 Bár nagyon hamar eltelt ez a rövid idő melyet együtt töltöttünk ilyen keretek között, de mégis kivételes barátságok szövődtek. 

 

 Szeretnénk nektek gólyák a DÖK nevében sok sikert kívánni ehhez, és a hátralévő évekhez. Kitartást és erőt, hogy céljaitokat elérjétek.


 

 

 

 
Digitális jólét program PDF Nyomtatás E-mail
digitalis jolet

 Tisztelt Szülők!

 

A Kormány az 1488/2016. (IX.2.) Korm. határozattal elfogadta Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiáját.A Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Terve VI/3. intézkedéshez kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Minisztériuma Szociálpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárság elkészítette A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében című tájékoztató anyagot.

 

A tájékoztató anyagok letölthetők ITT:  Képtalálat a következőre: „icons”


 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 9 / 85

Névnap

Ma 2018. június. 21, csütörtök,
Alajos napja van.
Holnap Paulina napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul