| Nyomtatás |

felhivas_s.png

Nagyítás: katt a képre!

Regösök húrján..."

országos vers- és prózamondó találkozó és verseny

"Regösök húrján..." országos vers- és prózamondó találkozó és verseny: A Magyar Versmondók Egyesülete által szervezett verseny felmenő rendszerű, az országban több helyszínen megrendezett regionális döntőkről jutnak tovább a zsűri által kiválasztottak a budapesti országos gálára. Itt két kategóriában csaknem 50 tanuló "versenyezhet", kategóriánként a legjobb 8-10 tanuló kapja meg az arany minősítést.

 

A 2017. évi XXI. „Regösök húrján..." országos vers- és prózamondó találkozó és verseny országos gáláján, 2017. december 2-án iskolánk két tanulója vehetett részt. 

Végvári Balázs 7.a osztályos tanuló érett, tudatos versmondásával ARANY minősítést kapott. Külön öröm számunkra, hogy Vörösmarty szülőfalujából Vörösmarty: A gyötrődő című versével érte el sikerét. A zsűri is megdicsérte Balázst a komoly gondolati költemény sikeres tolmácsolásáért.

Halmai Csaba (5.b) kategóriájának legfiatalabb versenyzőjeként először vett részt országos megmérettetésen. Magabiztos szereplését, produkcióját BRONZ minősítéssel díjazta a zsűri. 

Szeretettel gratulálunk mindkettőjüknek!

 

Nagyítás: katt a képre!

VB_okl_s.jpg HCS_okl_s.png

 

Névnap

Ma 2018. december. 16, vasárnap,
Etelka napja van.
Holnap Lázár napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul