| Nyomtatás |

fcim_k.png

Nagyítás: katt a képre!

 FARSANG 2018

 Az idei felső tagozatos farsangot a 8.a műsora nyitotta meg. Az előadásuk felidézte a mai nagy slágerekben lévő koreográfiákat és ezzel felpezsdítették a hangulatot.

A nyitány után az egyénileg beöltözötteket láthatta a közönség. Ötletgazdag maskarákban vonultak fel a zsűri tagjai előtt, akik Marosánné dr. Gáti Gabriella, Váncsa Krisztina, Csepkéné Varga Zsuzsanna és Galyas Krisztina voltak. A jelmezek lenyűgözték a jelenlévőket, mindenki kreativitásához mérten álcázta magát. Így többek között láthattunk medúzát, fagyi árust, de megjelent Superman, Ganxsta Zolee és Charlie Chaplin is a köreinkben. 

A jelmezverseny eredményeit kihirdetve a tombola sorsolás következett, mely során noteszeket, bögréket, társasjátékokat és más értékes dolgokat nyerhettek a szerencsés jegy vásárlók. 

Majd a nap zárásaképpen együtt táncoltunk. A tanárok is vonatoztak és járták a kacsatáncot a diáksággal. Így kivételesen jó hangulatban zárult az esemény. 

Az ezt követő pénteken hasonlóan jó hangulatban telt az alsós farsang is.

Csodás produkciókat láthattunk a kicsiktől, akik osztályfőnökeikkel együtt szórakoztatták a közönséget.

Majd ezután mindenki bemutatta ötletes jelmezét, melyet a már megismert zsűri értékelt. A DÖK képviseletében Csepke Klaudia vett részt a munkában.

Végezetül sor került a sokak által izgalommal várt tombolasorsolásra.

 

Csiznier Niki (12.a)

 

 Képek a felsős farsangról:

foto.jpg

 Képek az alsós farsangról:

foto.jpg


 

Névnap

Ma 2018. december. 16, vasárnap,
Etelka napja van.
Holnap Lázár napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul