| Nyomtatás |
 koronav

NAGYON FONTOS!!!

 

Tisztelt Szülők és Diákok!

A Kormány az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. ("A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben"; című 1102/2020 számú határozat).

Ebben az új munkarendben a tanulóknak tilos az intézményt oktatási céllal látogatni. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése, vagyis az értékelés, osztályozás a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történik.

A digitális munkarend kidolgozása a hétfői napon megtörténik, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást a szokott elektronikus módokon, kérem, fokozott figyelemmel kísérjék a felületeket.

Minden tanulót szeretnénk nyomatékosan kérni, hogy vegye komolyan az új távoktatásos munkarendet, kezelje úgy, mintha iskolába járna és a kiadott feladatokat, határidőket tartsa be, így gördülékenyen tudjuk a tanévet lezárni! Az előttünk álló időszak nem tanítási szünet, hanem a tanév része, így szükséges, hogy a konkrét tanulási feladatokat mindenki folyamatosan, igényesen, képességeinek megfelelő színvonalon elvégezze. Ezért kérünk mindenkit az együttműködő, egymást támogató, segítő, türelmes, felelősségteljes hozzáállásra. 

A végzősök, előrehozott érettségizőknek sem kell aggódni, hamarosan tájékoztatást kapnak a teendőkről, melyet elektronikusan fognak megkapni!

Kérem a szülőket, hogy hívják fel a gyermekeik figyelmét arra, hogy otthon kell tartózkodniuk, ne látogassák egymást, ne az utcán töltsék a napokat, hiszen nagyon fontos a megelőzésben a csökkentett személyes kapcsolat másokkal. Illetve a tanulás folyamatossága is így biztosítható.

Kérjük azonnali válaszaikat, de legkésőbb hétfő reggel 7.30 óráig, az alábbi kérdésekben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. levelezési címre a gyermek pontos neve és osztályának megjelölésével: 

Kérnek-e kiscsoportos felügyeletet? Ha igen, mely időpontokban? 

Felügyelet 8:00 – 14:00 óráig, ha ügyeletet kérnek ezt is jelezzék. 

Ügyelet   14:00 – 16:00 óráig. 

Igénylik-e a közétkeztetést? Az étkeztetést csak az ügyeletben lévő tanulóknak biztosítja a konyha, illetve elvitelre azoknak a kápolnásnyéki tanulóknak, akik hátrányos helyzetük miatt ezt igénylik (nyári gyermekétkeztetés szerinti feltételekkel). 

Ha az otthoni internetes hozzáférés/eszközellátottság nem biztosított, azt is jelezzék! 

Visszajelzés hiányában, úgy ítéljük meg, hogy az otthoni felügyelet és a digitális hozzáférés a tanuláshoz biztosított. 

A felügyeletet igénylő szülőktől kérem, hogy gyermekeiket csak a kapuig kísérjék, és ott is várják őket! 

Fontos, hogy a tanulók rendelkezzenek az otthoni tanuláshoz a tankönyveikkel, füzeteikkel. Az iskolában maradt holmik hazavitelére hétfőn 8-12 óra között lesz lehetőség. Az épületben tartózkodni csak kis csoportokban szabad, kérem ezirányú szabályainkat betartani szíveskedjenek. Alsó tagozaton a felszerelésért lehetőség szerint felnőtt jöjjön.

Ennél is fontosabb azonban az egészségünk védelme, ezért kérjük azt is, hogy figyeljünk valamennyien egymásra, magunkra, próbáljuk meg elkerülni a magas kockázatú helyeket, tartsuk be a hivatalos, egészségügyi ajánlásokat, hivatalos szabályokat.

 

Köszönöm támogató együttműködésüket a veszélyhelyzet alatt is!

 

Tőzsér Mónika

megbízott igazgató

Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és

Alapfokú Művészeti Iskola


 

 

Névnap

Ma 2021. január. 27, szerda,
Angelika napja van.
Holnap Károly, napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul