| Nyomtatás |
cimkep vilagraszolo s
Nagyítás: katt a képre!

 

Világraszóló Bajnokaink

interaktív kiállítás, 2021. október 6.

 

Izgalmas programon vettünk részt 2021. október 6-án, szerdán a Kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium kajak-kenus 1.a sportosztályával.

A gyerekekkel és kísérő tanáraikkal a budapesti Millenárison megtekintettük a Világraszóló Bajnokaink kiállítást. A tanulók körében nagy sikert arattak az interaktív játékok és természetesen a kajak ergométer is, amelyet nem más, mint az 1980-as moszkvai olimpián aranyérmet szerző kenus, Vaskuti István mutatott meg a fiataloknak és a tanároknak.


Igazgatóként kicsit aggódtam, hogy az elsőseink mit értenek majd meg ebből a kiállításból, talán túl kicsik még hozzá, de remek programnak bizonyult ez a kirándulás, hiszen nagyon érdeklődőek és fogékonyak voltak mindenre, az interaktív játékokat nagyon élvezték, így sok-sok élménnyel jöttek haza Kápolnásnyékre.

Mivel a testnevelési órájuk már a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémián van megtartva, így otthonosan mozogtak a kajakos-kenus részeken és örömmel nézték végig Katalin olimpiai bajnoki futamait is a vetítések során.

Érdekes, hasznos napot tudtunk együtt tölteni a gyerekekkel.

 

Képek a kiállításról ITT


Valkai Lénárd, igazgató


Képek forrása: Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia
Tájékoztató a kiállításról:

https://millenaris.hu/hu/programok/233/vilagraszolo-bajnokaink-interaktiv-kiallitas


 

Névnap

Ma 2022. január. 22, szombat,
Vince napja van.
Holnap Zelma napja lesz.