| Nyomtatás |
halloween

 

Az idei Halloweent a szervezésért felelős a 9.B osztály és osztályfőnöke, Vidáné Moroz Szimóna volt. Azért szerettük volna megszervezni ezt az idei eseményt, hogy kicsit változtassunk a régi szokásokon, és valami újdonságot hozzunk az iskolába, amiben mindenki részt tud venni.

A kvízeket hétfőn osztottuk szét az osztályok között és csütörtökig folyamatosan beadhatták. Próbáltunk változatos feladatokat összeállítani, ezért az alsó tagozaton különböző színezők, míg a felső tagozaton és gimiben kvízeket kellett párosan megoldani a papírtakarékosság miatt. Az osztályok aktívan részt vettek a feladványok megoldásában, és az osztályfőnökök is lelkesen segítettek. Nyereményként közösen készítettünk díszes édesség csomagokat az osztályoknak.

Az általános iskolába járó diákok rajzokat és dekorációkat készíthettek, amikkel kidíszítettük az aulát. A gimnazisták tököket faragtak, amik szintén megtekinthetők az aulában.

Csütörtökön sor került a boszi-futóversenyre, amin nagyon jól érezték magukat a diákok. Sokan be is öltöztek hozzá, hangulatot adva az eseménynek. Ezen csak a felső tagozat és a gimiseink vettek részt.

A feladatlapok értékelését együtt csináltuk az osztállyal, szép eredmények születtek.

boszi1 boszi2 boszi3
  Boszi futóverseny képei  

 

Sem a feladatokban, sem pedig a jelképekben nem akarunk ijesztő dolgokat. A cél, hogy az iskola összes évfolyama jól érezze magát.

Halloween dekoráció- és dísztárgy készítésének végeredménye:

1. helyezés

2. helyezés

3. helyezés

12. B

12. A

 9. NY

 

 

Rajz és quiz győztesek:

1. helyezés

2. helyezés

3. helyezés

8. A

7. B

 

Batka Petra

 

Lévai Kíra Nina

 

Képek a rendezvényről ITT

 

3 mini videó:      video1  video    video2 video     video3video

 

Vidáné Moroz Szimóna és a 9.B osztály


 

Névnap

Ma 2022. január. 22, szombat,
Vince napja van.
Holnap Zelma napja lesz.