Vízisport osztály Iskolánk 2018/2019-es tanévben is indít egy vízisport osztályt a VVSI-vel együttműködve. Iskolánk köteles a körzetébe tartozó gyerekek felvételéről gondoskodni, és csak ezután biztosíthat helyet a körzeten, illetve kerületen kívüli tanulók számára. Kivétel ez alól a vízisport osztály, amelybe a felvétel feltétele a vízisport tanulásának vállalása az 1-től 4. osztályig. A tanulói jogviszony létesítése után, ha a szülő úgy gondolja, hogy gyermeke nem szeretne részt venni a vízisport osztállyal járó kötelezettségekben, akkor a másik osztályba való átvételét kell kérnie az intézmény vezetőjétől. A vízisport osztályba kerüléshez alkalmassági vizsgán kell részt venni 2018. március 26-án (hétfőn) vagy 2018. március 27-én (kedden), amely előzetes regisztrációhoz kötött, itt az iskola honlapján. Az alkalmassági vizsga feladatai: 1.) Futás fordulóval (1 kör kb. 15 m ) 2.) Kislabdadobás 3.) Váltott lábon szökdelés fordulóval (1 kör kb. 15 m) oda jobb, vissza bal lábon 4.) Labdavezetés kosárlabdával, fordulóval ( 1 kör kb. 15 m) 5.) Zsámolyra szökdelés páros lábbal 30 mp-ig folyamatosan 6.) Fordulóval pókjárás oda – rákjárás vissza, időre (1 kör kb. 8 m) 7.) Helyből távolugrás 8.) Hasizomgyakorlat 30 mp-ig: lábemelés vagy felülés 9.) Fókamászás egyirányban, kb. 4-6 m Az edzés nagy része 1-2. osztályban az iskola tornatermében/tanuszodájában a VVSI edzők irányításával történik. A 3-4. osztályokban valamennyi edzést a VVSI létesítményeiben Agárdon vagy Sukorón tartják meg. A gyerekek szállítását a Székesfehérvári Tankerület biztosítja. Bővebb tájékoztatás 2018. március 21-én 8 órakor kezdődő nyíltnapunkon!

| Nyomtatás |

VÍZISPORT OSZTÁLY

 Képtalálat a következőre: „kajakos gyerekek”

A kép illusztráció

 Regisztráció

a vízisport osztály alkalmassági vizsgálatához

 

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy az alkalmassági vizsgára való jelentkezés feltétele a regisztrációs adatlap kitöltése. Ez számít előzetes jelentkezésnek!

 

A regisztrációhoz KATT A GOMBRA!

 reg

Bővebb tájékoztatás 2018. március 21-én 8 órakor kezdődő nyíltnapunkon!


 
| Nyomtatás |
 Nagyítás: katt a képre!

 

TOVÁBB A FELHÍVÁS SZÖVEGÉHEZ

 


 
| Nyomtatás |

 

VÍZISPORT OSZTÁLY

Iskolánk a 2018/2019-es tanévben is indít egy vízisport osztályt a VVSI-vel együttműködve.

Iskolánk köteles a körzetébe tartozó gyerekek felvételéről gondoskodni, és csak ezután biztosíthat helyet a körzeten, illetve kerületen kívüli tanulók számára. Kivétel ez alól a vízisport osztály, amelybe a felvétel feltétele a vízisport tanulásának vállalása az 1-től 4. osztályig. 

A tanulói jogviszony létesítése után, ha a szülő úgy gondolja, hogy gyermeke nem szeretne részt venni a vízisport osztállyal járó kötelezettségekben, akkor a másik osztályba való átvételét kell kérnie az intézmény vezetőjétől.

A vízisport osztályba kerüléshez alkalmassági vizsgán kell részt venni 2018. március 26-án (hétfőn) vagy 2018. március 27-én (kedden), amely előzetes regisztrációhoz kötött, itt az iskola honlapján.

Az alkalmassági vizsga feladatai:

1.)  Futás fordulóval (1 kör kb. 15 m ) 

2.)  Kislabdadobás 

3.)  Váltott lábon szökdelés fordulóval (1 kör kb. 15 m) oda jobb, vissza bal lábon

4.)  Labdavezetés kosárlabdával, fordulóval ( 1 kör kb. 15 m) 

5.)  Zsámolyra szökdelés páros lábbal 30 mp-ig folyamatosan

6.)  Fordulóval pókjárás oda – rákjárás vissza, időre (1 kör kb. 8 m)

7.)  Helyből távolugrás

8.)  Hasizomgyakorlat 30 mp-ig: lábemelés vagy felülés

9.)  Fókamászás egyirányban, kb. 4-6 m

Az edzés nagy része 1-2. osztályban az iskola tornatermében/tanuszodájában a VVSI edzők irányításával történik. A 3-4. osztályokban valamennyi edzést a VVSI létesítményeiben Agárdon vagy Sukorón tartják meg. A gyerekek szállítását a Székesfehérvári Tankerület biztosítja.

 

Bővebb tájékoztatás 2018. március 21-én 8 órakor kezdődő nyíltnapunkon!


Betekintés a kakaj-kenu tantervébe ( 1-4. évfolyam )
 

1. évfolyam

pdfle
2. évfolyam pdfle
3-4. évfolyam pdfle

 

Képtalálat a következőre: „vvsi”

Vizes osztály Kápolnásnyéken

Vizes osztályt indít a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, amelynek tanulói közé tartozott olimpiai ezüstérmes kajakozónk, Tóth Dávid, a világbajnok kenus Lakatos Zsanett, valamint Szilágyi Anett és Dobos András is. A VVSI-vel karöltve, Major Ildikó és Kubina Ádám edzők irányításával, az iskolán belül vízi képzés kezdődik, amelynek részeként a gyerekek megismerkedhetnek a kajak-kenu sport alapjaival.

 

TOVÁBB A TELJES CIKKRE ITT


 

 


Névnap

Ma 2020. szeptember. 25, péntek,
Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.

Pontos idő

Ulti Clocks content

Határtalanul